U bent hier: Home › Trainingen › Recreanten

Recreanten

Bij de recreanten van de BKV worden de basisbeginselen van het kunstrijden aangeleerd. Kinderen vanaf 4 t/m 13 jaar kunnen bij ons beginnen. Er zijn verschillende groepen die ingedeeld zijn op niveau en leeftijd. Gedurende het seizoen worden er oefeningen aangeleerd die de kinderen nodig hebben voor het behalen van de basisdiploma’s (A tot en met F). Eén keer per jaar is er diplomaschaatsen. Wanneer er de volgende keer diplomaschaatsen is kun je vinden op het activiteitenoverzicht.

Vanuit de recreanten vindt de doorstroom plaats naar het solo kunstrijden en het synchroon (team) schaatsen. De trainers houden dit nauwlettend in de gaten en zodra een kind klaar is voor het volgende niveau worden de ouders/verzorgers hiervan op de hoogte gebracht.

Tevens wordt er binnen onze vereniging 1 maal per twee jaar een grote ijsshow georganiseerd. Buiten onze solorijders en synchroon teams zal een groot gedeelte van de show voor rekening komen van de recreanten.

Mocht uw kind interesse hebben in deze mooie sport, schrijf u dan in via de website (via contact) voor één vrijblijvende proefles!


-- Geen vermeldingen --


Ogenblik a.u.b. ...